2002. november 21.



Határozatok:

- Módosította a képviselő-testület az önkormányzat és szervei, szervezeti és működési szabályzatáról szóló rendeletét.

- Elfogadta határozatában a képviselő-testület a 2003. évi költségvetési koncepciót.

- Tudomásul vette a képviselő-testület a polgármester programjáról szóló tájékoztatót.

- Tudomásul vette a képviselő-testület a képviselő-csoportok megalakulásáról szóló tájékoztatót.

- Elfogadta a képviselő-testület a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat által működtetett Idősek Átmeneti Gondozóháza módosított szakmai programját, valamint házirendjét.

- Hozzájárult határozatában a képviselő-testület ahhoz, hogy a Husika Bt. képviselője a pályázaton elnyert raktárhelyiség használati jogáért fizetendő térítési díjat 12 havi részletben fizesse be.

- Engedélyezte a fenyőfa-árusítást a képviselő-testület a McDonald's melletti önkormányzati tulajdonú ingatlanon, egy kérelmező kérésére, 165 Ft/m2/nap területhasználati díj fizetése mellett. A kérelmezőnek kauciós díjat kell még fizetnie, mely az árusítás után megtisztított terület átadását követően részére visszatérítésre kerül. A testület felkérte a polgármestert a területhasználati megállapodás aláírására, egyben felhatalmazta, hogy a területre a későbbiekben jelentkező kérelmezőkkel, a fentivel azonos konstrukcióban használati megállapodást kössön ebben az évben.

- Hozzájárult a képviselő-testület a Kispesti Liliom Gyógyszertár Bt. bérleti szerződéskötéséhez az Eötvös u. 2. sz. alatti helyiségre vonatkozóan, és ezzel egyidejűleg az Eötvös u. 5. szám alatti helyiségre kötött bérleti szerződést közös megegyezéssel történő felbontásához.

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |