Milyen a véradók csülkös pörköltje?
2011.10.11.
Vasárnap ismételten megrendezték kerületünkben az immár hagyományos sportnapot és főzőversenyt. Természetesen mi is nagy lelkesedéssel neveztünk be a főzőviadalra. Ezúttal nem volt meghatározva, hogy mit főzzünk, így a csülkös pörkölt mellett döntöttünk nokedlivel.
A reggel borúsan indult, majd esősen folytatódott, de ez sem szegte kedvünket. A remekmű időre elkészült, puha, omlós lett, szaftos, ízletes. Számunkra maga a tökély. Tudjuk, a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, de végül a bronzérmet szavazták meg főztünknek. Az igazi elismerést a koradélután csatlakozott társainktól kaptuk: annak ellenére, hogy a nagy bogrács tele volt, még a szaftot is kitunkolták a kenyérrel.
Darázsi Katalin, Kispesti Véradók Egyesülete
Darázsi Katalin, Kispesti Véradók Egyesülete
(5 kép) |
| | | | | |